Statistici


Anunturi

In aceasta sectiune puteti publica GRATUIT anunturi pentru cautare parteneri de dans si pentru vanzari/cumparari de costume, pantofi si accesorii de dans.

NOTA: Sectiunea este rezervata strict persoanelor fizice. Pentru persoane juridice oferim servicii in regim de parteneriat si publicitate.

IMPORTANT

Anunturile raman pe site timp de 1 (un) an de la data primei publicari, dupa care sunt sterse definitiv, impreuna cu imaginile care le insotesc (unde este cazul).

Daca intre timp nu mai sunt valabile si/sau doriti sa le aduceti modificari, va rugam sa ne scrieti la contact@dancenews.ro (indicand linkul anuntului) pentru a face modificarile solicitate sau a le elimina, dupa caz.

Daca dupa expirarea perioadei de un an doriti republicarea anuntului, va rugam sa-l retransmiteti pentru a fi publicat ca si anunt nou.

Anunturile se publica cu respectarea conditiilor de publicare

Va multumim pentru intelegere!

Suntem prezenti pe Facebook

Site-urile noastre

farmacie-verde

de-dans

fithappy-165x68

cartile_vietii_165x68

medicina-celulara-165x68

tanguera

beykoz evden eve nakliyat maltepe evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve istanbul nakliyat istanbul nakliyat istanbul evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat ev eşyası depolama